miércoles

Presentació Nova "COMISSIÓ DE FESTES"

La Comissió de Festes de Can Serra - Vacarisses - es forma com a inquietud d´alguns veïns per fer un impuls a les activitats de la urbanització i així incentivar als nens, joves i adults a participar de les activitats organitzades per l´Associació de Veïns. S´ha constituït com a una associació independent en quant als membres que en formen part, però dependent de l´Associcació de Veïns, regida per la Junta Directiva i estarà representada en tot moment en la Junta Directiva de l´Associació per un representant o portaveu de la Comissió.
En aquesta línea, la nostra intenció es mirar de constituir-se en tot momnet com un medi àgil i obert des d´on es podrà accedir a totes les activitats de la urbanització, tenint com a objectiu principal la interactivitat entre aquests. D´aquesta manera podrem enriquir-nos de les opinions, suggeriments, dubtes, aclaracions i ... el més important de tot... l´esforç d´altres veïns.
Volem que tots els veïns de Can Serra ens coneguin i puguin aportar idees i experiènciesenriquidores i que millorin les futures activitats festives de l´Associació portades a terme des d´ara per la nova "Comissió de Festes".
Us convidem a tots a formalitzar les vostres propostes, les vostres opinions a la següent adreça de correu : comisionyfiestas@yahoo.com

Gràcies i esperem la vostra col.laboració

1 comentario:

Unknown dijo...

Buenos dias! He intentado comunicarme con vosotros a través de e-mail, pero me los devuelve. Me podrian pasar un email de contacto? Muchas gracias

Víctor Jimena
vjimenalatorre@gmail.com